Izvor: Blic, 12.Dec.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik udaren čekićem u glavu dok je čekao autobus

Učenik srednje Ugostiteljsko turističke škole M. Ž. (16) udaren je danas oko 14 časova čekićem u glavu na autobuskoj stanici na Brankovom mostu, dok je čekao autobus sa drugom iz škole.

M. Ž. je posle časova krenuo na autobusku stanicu gde je sa drugom čekao prevoz na početku Brankove ulice kada mu je prišlo NN lice i udarilo čekićem za meso u glavu.

Nakon incidenta napadač je pobegao, a njegov drug je pozvao Hitnu pomoć.

Povređeni je hitno prebačen u Urgentni centar na odeljenje neurohirurgije.

U Urgentnom centru kažu da je njegovo stanje stabilno.

Policija traga za napadačem.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenik udaren čekićem u glavu

Izvor: S media, 12.Dec.2011

Učenik srednje Ugostiteljsko turističke škole M. Ž. (16) udaren je danas oko 14 časova čekićem u glavu na autobuskoj stanici na Brankovom mostu, dok je čekao autobus sa drugom iz škole...Žena htela da skoči sa Brankovog mosta (VIDEO)..Devojka skočila sa Brankovog mosta..Paraćin: Učenik...

Nastavak na S media...

Učenik udaren čekićem u glavu

Izvor: Danas, 13.Dec.2011, 00:43

Na autobuskoj stanici na Brankovom mostu učenik Ugostiteljsko turističke škole M. Ž. (16) udaren je juče oko 14 časova čekićem u glavu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.