Učenica umrla u bolnici

Izvor: Blic, 06.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenica umrla u bolnici

BEOGRAD - Sedamnaestogodišnja J.G. iz Beograda, koja je u subotu pucala u sebe iz pištolja, juče je preminula u Urgentnom centru. Zbog čega je ova mlada devojka digla ruku na sebe, ni dalje nije poznato. Oproštajno pismo, koje se nalazi u policiji, krije objašnjenje da li se devojka ubila jer je pala na popravnom ispitu iz matematike ili zbog svađe sa dečkom.

U njenoj školi juče je vladao muk. Uobičajena graja, žagor i smeh tipični za prve dane nove školske godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nisu se mogli čuti. Šokantna vest juče se mogla gotovo pročitati na licima učenika iz njenog razreda, a profesori su bili u šoku.

- Profesor je korektan, a ona sem matematike nije imala problema sa ostalim predmetima, tako da mi je teško da poverujem da bi se zbog toga ubila. Znam da je inspekcija usvojila prigovor njene majke i da je u ponedeljak trebalo opet da polaže popravni - tiho pričaju učenice ove beogradske škole.

Prema rečima direktora škole, majka nesrećne devojke u subotu nije uspela da dobije J.G. telefonom i obavesti je o ponovnom polaganju.

Ona je pucala sebi u glavu u stanu svog momka, koji je po povratku iz grada zatekao stravičan prizor.

- Zabavljaju se već četiri godine, non-stop je bila s njim. On je stariji, tako da ga ne znamo mnogo. Čula sam i da se možda ubila jer je trebalo da raskinu, ali kada sam je videla u petak, bila je raspoložena, tako da ne znam da li su imali problema - kaže jedna od učenica.

Lekari Urgentnog centra u Beogradu pet dana i noći su se borili za život nesrećne devojke, priključene na aparate za disanje, koja se zbog teških povreda glave nije budila iz kome. U trenutku kada je umrla, kraj njenog kreveta bdeli su roditelji i direktor škole.

Crna serija samoubistava

Na groblju Risovača u Aranđelovcu juče je sahranjen mladić M.R. (25), koji se u ponedeljak ubio iz očevog pištolja. Tog dana, pucajući sebi u glavu iz pištolja njenog pokojnog dede u Beogradu se ubila i sedamnaestogodišnja S.B. Motivi oba samoubistva za sada su nepoznati. M.P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.