Izvor: B92, 17.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo zbog pljačke

Beograd -- Bajrami Zuharem, star 21 godinu, ubijen je u dragstoru "YES" u Smiljanićevoj ulici u beogradskoj opštini Vračar, na svom radnom mestu.

Pljačka se dogodila oko 3.50, a maskirani razbojnik odneo je 10.000 dinara. Naoružani maskirani razbojnik upao je u prodavnicu i odmah, bez upozorenja, ispalio hitac iz pištolja, koji je okrznuo ispod levog oka prodavačicu Snežanu Kričak. Nakon toga je okrenuo oružje u Bajramija i ispalio dva hica koji su ga na mestu usmrtili.

Policija je posle dojave o zločinu blokirala nekoliko okolnih ulica u centru grada i krenula u opsežnu poteru, u koju su bili uključeni i psi tragači.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.