Izvor: B92, 08.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u centru Prištine

Priština -- U centru Prištine juče oko 22.50 ubijena je jedna, a povređene su dve osobe, saopštila je Kosovska policijska služba.

Portparol policije Refki Morina je potvrdio da je posle jučerašnjeg oružanog napada jedna osoba preminula na licu mesta, dok je druga osoba podlegla povredama u Urgentnom centru u Prištini. Zdrastveno stanje treće osobe i dalje je teško.

Morina nije hteo da navede imena žrtava, pošto njihove porodice još nisu obaveštene, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rekao da se radi o Albancima, a nije hteo da saopšti ni imena uhapšenih zbog interesa istrage koja je i dalje traje. Uhapšene su dve osobe. Morina je naveo da je kod jednog od uhapšenih nađeno vatreno oružje iz kog je, kako se sumnja, pucano na žrtve. Policija je našla i vozilo kojim su ubice pobegle sa mesta zločina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.