Izvor: RTS, 28.Avg.2020, 11:34

Ubistvo u Smederevu, pregazio muškarca automobilom posle obračuna

Nakon verbalnog i fizičkog obračuna, koji se noćas dogodio ispred jednog od smederevskih lokala, preminuo je muškarac Aleksandar R. (49), vlasnik lokala. Osumnjičenom za ubistvo je određeno zadržavanje do 48 sati.
Svađa je izbila u restoranu, a zatim nastavljena na parkingu, navodi se u saopštenju Policijske uprave Smederevo. 
Kako je RTS-u potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu, osumnjičeni za ubistvo, Nenad D. (57) se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u pritvoru.
On je, prema dosadašnjoj istrazi, nakon obračuna, pregazio žrtvu automobilom. Pored vozila, pronađena je i lopata. Uviđaj i dalje traje, kažu iz Tužilaštva.
U smederevskoj Opštoj bolnici "Sveti Luka", RTS-u je potvrđeno da je žrtva primljena u teškom stanju i bez svesti oko tri sata iza ponoći.
Nakon jednočasovne bezuspešne reanimacije, pacijent je preminuo. Njegovo telo je preneto na obdukciju, gde će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar je pregažen kolima ispred restorana: Stravični detalji ubistva u Smederevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020

U noći između četvrtka i petka, ispred kafane " Zlatna potkovica" na periferiji Smedereva, kod mesta Petrijevo, ubijen je Aleksandar D 49. Njega je, nakon svađe i tuče, automobilom pregazio N.D. 57...Prema saznanjima, do kobne svađe došlo je sat nakon ponoći, kada je Aleksandar D. vlasnik kafane,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.