Izvor: RTS, 06.Feb.2023, 14:44

Ubistvo i pokušaj ubistva kod Paraćina, uhapšeni sin i ćerka

Dvadesettrogodišnji M. P. iz sela Trešnjevica kod Paraćina uhapšen zbog sumnje da je ubio partnerku svog oca, a potom pokušao da ubije i oca. Uhapšena je i njegova sestra.
Policija je uhapsila M. P. (2000) iz okoline Paraćina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo i ubistvo u pokušaju.

Uhapšena je i njegova sestra M. P. (1996.) koja je osumnjičena za krivično delo ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Osumnjičeni je, kako se sumnja, sinoć usmrtio partnerku svog oca, a potom je i oca povredio nožem i metalnom šipkom.
Osumnjičena se tereti da je stajala na vratima da bi sprečila eventualno bekstvo oca iz kuće.
Otac je zbrinut u paraćinskoj bolnici i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio maćehu pa pokušao i oca, sestra mu pomogla

Izvor: Radio 021, 06.Feb.2023

Dvadesettrogodišnji M. P. iz sela Trešnjevica kod Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je ubio partnerku svog oca, a potom pokušao da ubije i oca.

Nastavak na Radio 021...

Uhapšen zbog ubistva maćehe, sa sestrom pokušao da ubije oca

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2023

PARAĆIN - Pripadnici MUP-a u Paraćinu uhapsili su M.P. (23) iz okoline Paraćina, zbog sumnje da je sinoć usmrtio maćehu (49) i zajedno sa sestrom M.P. (27) pokušao da ubije oca (57).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Žitorađanin uhapšen zbog pokušaja silovanja

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2023, 12:08

Zbog sumnje da je na ulici u Žitorađi prišao 31-godišnjoj ženi, odvukao je u obližnji voćnjak i pokušao da je siluje, policija je uhapsila 30-godišnjaka iz okoline tog mesta...U prokupačkoj policiji navode da se uhapšeni T. U. tereti da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju...Sumnja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.