Izvor: CrnaHronika.rs, 28.Maj.2011, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio ženu, pa zapalio kuću

Policija je uhapsila Vladu Mijatovića (37) iz Šapca zbog sumnje da je juče ujutro ubio Dragicu Krunić (55) u njenoj kući u ulici Vojislava Ilića 14. Mijatović, koji je oko godinu dana stanovao u njenoj pomoćnoj kući kao podstanar, prvo je zaklao nesrećnu ženu, a potom zapalio kuću da bi prikrio tragove zločina. Dragičin sestrić Nikola, koji živi u kući pored njene, prvi je video dim. Pre nego što su stigli vatrogasci on je razvalio vrata i našao tetku isečenog vrata u lokvi krvi.
- Ovo je strašno. Dragica je moja prijateljica od detinjstva. Posećivale smo se stalno. Žalila se na tog podstanara, da je pogrešila što ga je primila. Navodno je bio narkoman. Dala mu je otkaz i trebalo je da se iseli još 24. maja. Nije hteo da ode, već joj je pretio. Kad je stariji sin otišao u biblioteku, a mlađi u školu, zlikovac je iskoristio priliku da upadne u kuću i ubije je - kaže Dragičina prijateljica.
Vatrogasci su brzo ugasili požar, posle čega je obavljen uviđaj. Policija je juče u toku dana uhapsila i osumnjičenog Mijatovića.
Milanka Eraković
Udovica koja je školovala decu
Dragica je s pokojnim mužem sagradila kuću na placu svojih roditelja. Kako su nam ispričali prijatelji i komšije ubijene žene, pre 10 godina ostala je udovica. Radila je u banci, a nakon muževljeve smrti uzela je porodičnu penziju, koja nije bila dovoljna da iškoluje dva sina. Stariji Srboljub je studirao na Bogoslovskom fakultetu u Beogradu, a mlađi Bogdan išao je u Srednju saobraćajnu školu.
Povezane vesti:
Iskasapio, pa zapalio gazdaricu!
Ilustracija, Izvor: kurir-info.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kasapio ženu sve dok je davala znake života

Izvor: Press, 29.Maj.2011, 02:16

Vladi Mijatoviću (37) iz Šapca juče je određen jednomesečni pritvor zbog ubistva Dragice Krunić (56) koje se prekjuče dogodilo u njenoj kući u ulici Vojislava Ilića u Šapcu

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.