Izvor: Glas javnosti, 04.Okt.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio ženu, pa presudio sebi

BEOGRAD - U porodičnoj tragediji koja se dogodila u Batajnici juče po podne oko 16.45 u Ulici Stanka Tišme 14 Milan Mišković (63) ubio je iz pištolja ‘TT’ svoju suprugu Milenu Mišković (59), a onda sebe.

Porodičnoj tragediji prethodila je žustra svađa dvoje supružnika u dvorištu zgrade koja se nastavila kasnije u stanu Miškovića iz koga se nakon 10 minuta čula vriska i dva pucnja. Komšije pričaju da su Miškovići sedeli u dvorištu u bašti pola sata pre tragedije >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i niko ne zna tačan razlog svađe Milena je počela da udara Milana rukama, udarila mu je jedan šamar nakon čega je on nju pesnicom udario po licu. Milena je pobegla u stan, a za njom i Milan.

Komšije pričaju da se zatim čula žestoka svađa u stanu, a zatim se čuo prvi pucanj i komšije su videle kako Milena pada na vrata d terase, a zatim se čuo i drugi pucanj kojim je Milan ubio sebe.

- Miškovića smo poznavali odranije i ništa nije ukazivalo na tragediju. U naselju je poznat kao Mića električar. Radio je u „Mostogradnji“ gde je i penzionisan. Od njih je i dobio ovaj stan. Milena je radila u „Galenici“ gde je penzionisana. Uglavnom važili su za uzorne i mirne ljude koji su se brinuli o svom mentalno zaostalom Saši (38) - ispričao je jedan komšija.

LJUBOMORA

- Ne mogu da poverujem da je Mića ubio svoju ženu. Izašao sam da vidim zbog čega se toliki svet okupio, zajedno smo u „Mostogradnji“ radili 30 godina, a poslednji put video sam ga prekjuče kada smo bili u šetnji. Normalno smo razgovarali, nije pominjao svađu niti da ima probleme s Milenom - ispričao je jedan od njegovih kolega koji nije želeo da se predstavi. Još je nepoznat uzrok ove porodične tragedije, a kao jedan od mogućih uzroka navodi se Milanov alkoholizam i ljubomora.

Ostali u komšiluku su imali oprečna mišljenja o Milanu. Neke od komšija su nam ispričale da je Milan bio veoma ljubomoran na Milenu i da je bio sklon alkoholu, što je često rezultiralo njihovim svađama i prepirkama. Saznali smo da je Milena poreklom iz Slavonije, dok je Milan rođen u selu Dobrnjcima gde mu žive dva brata. Kada je otišao u penziju dosta vremena je provodio radeći privatno. Komšije pričaju da su ih često viđali kako sa svojim bolesnim sinom idu u šetnju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.