Ubio tasta, taštu i šuraka, pa se razneo bombom

Izvor: Blic, 01.Maj.2012, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio tasta, taštu i šuraka, pa se razneo bombom

PODGORICA - Četvoro mrtvih i jedna ranjena osoba epilog je teške porodične drame koja se sinoć dogodila u selu Rijeka Marsenića, između Berana i Andrijevice, saopštila je crnogorska policija.

Kako se navodi, Slavko Milović iz Andrijevice upao je u kuću svoje tazbine Otović i posle svađe pištoljem ubio tasta Sloba, taštu Danicu i šuraka Zorana.

Drugog šuraka Željka je ranio, ali njemu život nije ugrožen i zbrinut je u beranskoj bolnici. Nakon što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izvršio stravični zločin, Milović je pobegao, ali je vrlo brzo naišao na policijsku patrolu.

Milović je, kako se navodi, potom izvršio samoubistvo, aktiviranjem ručne bombe.

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio Posle svađe zbog struje ubio brata na pragu u rodnoj kući Ubio se pre nego što je posetio očev grob Zadavio desetogodišnjeg sina pa ubio sebe

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.