Ubio suprugu u Termoelektrani u Obrenovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2012, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio suprugu u Termoelektrani u Obrenovcu

OBRENOVAC -

U toaletu menze Termoelektrane "Nikola Tesla" u Obrenovcu danas pre podne ubijena je T. T. (32) zaposlena u termoelektrani, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Ona je ubijena nožem u toaletu, a kako se sumnja počinilac je njen suprug zaposlen u istoj firmi, koji je nakon ubistva jednom od rukovodilaca poslao poruku koja je glasila: "završio sam s njom".

Ubistvo se dogodilo nakon svađe supružnika.

Mesto ubistvo je propisno zaštićeno i u toku je uviđaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo u Termoelektrani u Obrenovcu

Izvor: Studio B, 03.Jul.2012

U krugu Termoelektrane "Nikola Tesla A" u Obrenovcu danas oko 10 sati radnik "Pro TENT-a" ubio je supurugu, rečeno je u Termoelektrani. ..U Termoelektrani je samo rečeno da je čovek koji je pucao radio kao vozač. Policija trenutno obavlja uviđaj.

Nastavak na Studio B...

Uhapšen zbog ubistva žene

Izvor: Danas, 03.Jul.2012

Pripadnici beogradske kriminalističke policije uhapsili su juče Aleksandra T. (43), zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Tamaru T. (32) u toaletu Termoelektrane „Nikola Tesla“. Telo Tamare T. pronađeno je juče oko 9,40, a na njemu su bile vidljive povrede za koje se pretpostavlja da su nanete...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.