Ubio se iz pištolja

Izvor: Glas javnosti, 07.Mar.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio se iz pištolja

BEOGRAD - Spasoje Milićević Mišo (49), otac troje dece, pronađen je mrtav juče oko 10 sati u svojoj porodičnoj kući u Ulici sremskog fronta 14 u Batajnici. Po svemu sudeći, u pitanju je samoubistvo, a pretpostavlja se da je Spasoje iz pištolja pucao sebi u glavu.

NJegovo beživotno telo pronašao je stariji sin Bojan (21), koji inače radi kao policajac već dve godine. Prema rečima komšija, porodica Milićević važi za dobre ljude i komšije koji su uvek spremni da priteknu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u pomoć kad je potrebno, ali su poslednjih godina bili u jako teškoj materijalnoj situaciji.

Oskudica

- Ovo je šok za mene! Nikada nisam ni pomislio da bi mogao ovako nešto da učini. Mišo je bio jako dobar čovek, ali cela njegova porodica je živela pomalo izolovano i slabo je komunicirala sa ostalim komšilukom. Jednostavno, bili su zatvoreni i živeli mirnim i povučenim životom. Uvek su mi se javljali na ulici, ali nikada nismo bili previše bliski. Deca su izuzetno fina i dobra. Važila su za primer ostalima. Mlađa ćerka takođe ide u školu za policajce i odličan je đak. Ne znam da su imali kakve probleme, ali znam sigurno da su živeli dosta oskudno i teško poslednjih par godina. Sin im se skoro zaposlio u policiji pa su imali bar neki stalan priliv novca, ali njih je petoro - priča komšija Slavko Aleksić.

Razboleo se

Od ostalih komšija saznajemo i da je Spasoje bio vredan čovek i da je dosta dugo radio kao bravar u „Galenici“, ali pošto je pre desetak godina operisao kičmu i zbog zdravstvenih problema koje je imao bio je primoran da prevremeno ode u penziju, pa se snalazio radeći privatno. Popravljao je deci iz susedstva bicikle, mopede, motocikle i tako zarađivao po koji dinar.

- Koliko ja znam, Mišo se nikada u svom životu nije lečio psihijatrijski i nije bio alkoholičar. Zato me sve ovo i čudi. Nisam ni pomišljao da je on čovek koji bi se ubio i ostavio za sobom ženu i troje dece. Mislim da je početkom devedesetih bio na ratištu u Slavoniji, ali ne verujem da je imao neke posledice od toga - dodaje naš sagovornik.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.