Ubio roditelje i bacio ih u jamu

Izvor: B92, 25.Sep.2013, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio roditelje i bacio ih u jamu

Niš -- Na području Niške Banje dogodilo se dvostruko ubistvo. Sin, koji se sumnjiči da je ubio oca i majku i bacio ih u septičku jamu, uhapšen je, saopštila policija.

Niška policija je saopštila da su ubijeni Milan S.(1942) i njegova supruga Slavenka S.(1950) iz Niške Banje i da se sumnja da ih je ubio i potom ih zakopao u septičku jamu u dvorištu kuće, u toku prošle nedelje, njihov sin Dragan S.(1969). Policija ga je pronašla i privela.

Uviđaj na mestu događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrše istražni sudija Višeg suda u Nišu, zamenik višeg javnog tužioca i policijski službenici Policijske uprave u Nišu, dodaje se u saopštenju policije.

Kako B92 saznaje, tela supružnika pronašao je brat ubijene Slavenke S. Kako saznajemo, vatrogasci pokušavaju da izvade tela iz jame.

D.S. je, kako takođe saznajemo, problematična osoba, protiv koje je podneto više krivičnih prijava. Njegova žena i deca već godinu dana su smešteni u jednoj od sigurnih kuća.

Ubistvo se dogodilo u porodičnoj kući u Železničkoj ulici u Niškoj Banji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Niš, dan posle ubistva

Izvor: RTS, 26.Sep.2013, 16:32

Posle jučerašnjeg stravičnog događaja nadomak Niške Banje, kada je sin ubio svoje roditelje, postavlja se pitanja da li je mogla da se spreči porodična tragedija. U Centru za socijalni u Nišu kažu da je pre šest meseci osumnjičeni za ubistvo Dragan S. prijavljen za nasilje u porodici. ..O...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.