Ubio prijatelja zbog ljubomore

Izvor: Glas javnosti, 29.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio prijatelja zbog ljubomore

UŽICE - Rade Bogićević (44) iz Ivanjice osuđen je juče u užičkom Okružnom sudu, pred većem sudije LJubiše R. Radulovića, na devet godina zatvora zato što je juna prošle godine na smrt pretukao svog dugogodišnjeg prijatelja Ivanjičanina Vladimira Ćerimana (55) i teško prebio Milku Popović (44), sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici. Pred sudom, Bogićević se branio da se na batine odlučio zato što je Milku i svog prijatelja zatekao u Ćerimanovoj kući - gole, i da ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << to jako pogodilo.

Po priči koja je odmotana u sudnici užičkog Okružnog suda, Bogićević, Milka Popović i Ćeriman i ranije su se družili, uglavnom uz čašicu, opijajući se uz svađe, prepirke. Iako je Milka na sudu tvrdila da nije istina da je Rade nju i Vladimira zatekao gole u Ćerimanovoj kući, Bogićević je ispričao da se zbog tog događaja, 30. maja prošle godine, najpre posvađao sa Ćerimanom, koga je zatim teško pretukao.

Posle tih batina, sugrađani su viđali Ćerimana da izlazi u grad, ali pun modrica koje je pokušavao da sakrije kačketom i naočarima za sunce. Iako je dobro isprebijao prijatelja, Bogićević je i posle toga, naredna tri dana, zajedno sa Milkom, uz česta opijanja, ostao u Ćerimanovoj kući, koja je zbog neplaćenih računa bila bez vode, struje, bez osnovnih uslova za život. Tek drugog juna, kako je sud utvrdio, odlučio je da se sa Milkom vrati u stan u kome su povremeno živeli. Prethodno je, međutim, još jednom rukama i nogama nemilosrdno prebio Ćerimana, koga je u teškom stanju ostavio u kući u samom centru grada. Tek što su se vratili u stan na drugom kraju grada, Bogićević je teško prebio i nesrećnu Milku, koju je, kako je utvrđeno, tukao kablom od rešoa, rukama i nogama, i koja je od batina povremeno gubila svest...

Tek tri dana kasnije, kada su komšije videle da se Vladimir ne pojavljuje napolju, prijavili su nestanak, u njegovu kuću ušla je policija, koja je našla Ćerimanovo beživotno telo... Kasnije, obdukcijom, utvrđeno je da je Ćeriman umro od izliva krvi u mozak, a sem toga, imao je prelome šest rebara, slomljenu nosnu kost, brojne oguljotine i modrice po glavi, grudima, rebrima... Istog dana, u svom stanu nađena je i teško prebijena Milka sa polomljenim rebrima, nosnom i jagodičnom kosti, puna modrica... Nesrećna žena bila je u komi, a lekari su se više dana borili za njen život.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.