Ubio komšinicu i sebe

Izvor: Blic, 14.Apr.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio komšinicu i sebe

Užice - U razmaku od nekoliko sati, u ponedeljak po podne, u selu Zaovine na planini Tari, nađena su beživotna tela Danke Lazić (41), domaćice iz tog sela, i Milana Kojadinovića (56), komšije i daljeg rođaka Dankinog muža Vidoja. Prema prvim nalazima istrage, Kojadinović je oko 15 sati, hicem iz pištolja ubio Danku u čiju je kuću upao dok je bila sama, a zatim je sebi prekratio život iza štale blizu svoje kuće, takođe hicem u glavu.

Po onome što se o do sada nezabeleženoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tragediji u ovom selu juče moglo saznati, Kojadinović je pokušao na silu da uđe u kuću u kojoj je Danka Lazić bila sama. Ušao je u predsoblje, a zatim razvalio vrata sobe u kojoj je bila žena. Šta se u sobi dešavalo ne zna se, tek istražni organi našli su tri čaure, a na Dankinom telu jednu prostrelnu ranu u srce. Sumnja se da je Kojadinović posle ubistva napustio kuću, uputio se ka svom domu gde se ubio.

Mrtvu suprugu na podu hodnika našao je Vidoje Lazić koji se u 18 sati vratio kući. Najpre je pomislio da se onesvestila, podigao je njeno telo sa poda, odneo do sobe, pozvao brata Predraga koji je bio u šumi, a tek onda su videli krv i posumnjali na ubistvo. U selo je ubrzo stigla policija, a nedugo zatim, na par stotina metara dalje, iza štale blizu Kojadinovićeve kuće nađeno je i njegovo beživotno telo s vidljivom ranom na glavi, pa su dva događaja povezana.

O mogućim motivima ubistva i samoubistva u selu pod Tarom, juče niko nije bio spreman da govori. Selom se tek šuškalo da je Kojadinović pre ubistva pokušao da siluje nesrećnu ženu...

- Kojadinovića smo prethodnih dana viđali u selu, bio je često pijan. Pretio je da će da ubije jednu komšinicu i mene... Znam da je pre nekoliko godina iz raketnog pištolja ranio neke ljude, da su u njegovoj kući nađene bombe. Bio je prek čovek kad popije - kaže Dankin dever Predrag Lazić.

Dankin najstariji sin Miloš juče je pričao da je u ponedeljak bio u Bajinoj Bašti gde se brine o mlađem bratu i sestri koji idu u školu.

- Najpre su mi javili da majci nije dobro, a onda i da je mrtva - pričao je u šoku Miloš dodajući da je sa Kojadinovićem povremeno išao u lov, da su njihove kuće bile u dobrim odnosima.

- Šta je moje dete kome zgrešilo... Ceo život posvetila je porodici i deci - naricala je u kući Lazića u Zaovinama Dankina majka Milka Rajaković.

Iza Danke ostalo je četvoro dece uzrasta od 12 do 20 godina, a iza Milana dvoje dece i četvoro unučadi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.