Ubio komšiju u kafanskoj tuči

Izvor: Press, 15.Avg.2010, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio komšiju u kafanskoj tuči

Policija u Smederevu uhapsila je juče Zvonka Milanovića (25) iz sela Lipe zbog sumnje da je ubio Dragana Đorđevića (35) iz istog mesta. Osumnjičeni je udario rukom u glavu Đorđevića, koji je od siline udarca pao, udario glavom o ivičnjak na kolovozu i umro
Osumnjičeni je nakon ubistva pobegao sa mesta događaja, ali ga je policija posle nekoliko sati identifikovala i uhapsila.
Prema navodima policije, nesreća se dogodila u noći >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << između petka i subote oko 4 sata, a kako nezvanično saznajemo, kobnom događaju prethodila je svađa u lokalnoj kafani „Konak".
- Đorđević je posle sukoba sa Zvonkom napustio kafanu i otišao kući da uzme nož, sa namerom da se obračuna sa Milanovićem. Kada se vratio, ispred lokala ga je sačekao Milanović i udario ga, usled čega je Đorđević pao i udario glavom u ivičnjak - kaže naš sagovornik blizak policiji.
Prema rečima meštana, ni Zvonko Milanović ni Dragan Đorđević ne važe za problematične i agresivne tipove. Obojica su na privremenom radu u Italiji i do sada nisu pravili slične probleme.
Za sada nema informacija o tome šta je eventualno bio uzrok svađe, ali se zna da one nisu retkost po ovakvim seoskim kafanama.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.