Izvor: CrnaHronika.rs, 13.Nov.2012, 03:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijena devojka u Novom Sadu

NOVI SAD – Dvadesetpetogodišnja A. Č. iz Novog Sada ubijena je u ponedeljak veče u stanu u Fruškogorskoj ulici 6 u Novom Sadu.Njeno beživotno telo zatečeno je sa brojnim povredama, a u stanu je pronađeno više tragova krvi.Policija traga za ubicom, a uviđaj je izvršio dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić.- Telo ćemo poslati u Zavod za sudsku medicinu kako bi bilo tačno utrdili čime je i na koji način pokojna ubijena – rekao je Alimpić.
(S. S.)
Izvor: kurir

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

Ubijena devojka u Novom Sadu

Izvor: S media, 13.Nov.2012

Novosadska policija pronašla sinoć u stanu na 12. spratu u Fruškogorskoj ulici beživotno telo 25-godišnje A. Č..."Telo devojke pronađeno je u stanu u kojem je živela. Na telu su vidljive brojne povrede, a dokazi sa lica mesta ukazuju da se ubistvo dogodilo tokom popodneva", rekao je istražni...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.