Izvor: B92, 02.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijena četiri Palestinca

Gaza -- Izraelske snage ubile su u četvrtak četiri Palestinca i ranile nekoliko desetina osoba.

Lekari su naveli da su u napadu ubijena četiri Palestinca, od kojih jedan 14-godišnji dečak, njegov 19-godišnji brat i još dva 19-godišnja dečaka, dodajući da je 41 osoba ranjena.

Izraelska vojska je saopštila da je u pokušaju pronalaženja skrivenog tunela pucala na naoružane osobe u izbegličkom kampu Deir al Balah u južnoj Gazi, kao i da je iz helikoptera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispaljeno nekoliko hitaca upozorenja.

Izraelski vojni izvori rekli su da su vojnici pucali u jednu osobu koja im se približavala pretećim stavom, tokom pretrage jedne kuće u kampu koji se graniči sa jevrejskim naseljem u Gazi, javlja dopisnik B92 Saša Živković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.