Ubijen u sačekuši

Izvor: Glas javnosti, 28.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen u sačekuši

ARANĐELOVAC - Četrdesetogodišnji Vladan Pavlović iz Aranđelovca ubijen je preksinoć u centru Aranđelovca na parkingu ispred zgrade u kojoj stanuje. Nepoznata osoba ili više njih ispalilo je dva hica u grudi Pavlovića i pobeglo u nepoznatom pravcu. Pavlović je prebačen u aranđelovačku bolnicu, koja se nalazi u neposrednoj blizini mesta gde se dogodila tragedija. Nažalost, i pored brze lekarske intervencije, Pavlović je podlegao zadobijenim povredama.

- Ubistvo se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << oko 21.10 u Ulici kralja Petra Prvog u Aranđelovcu. Nepoznati izvršilac sačekao je Vladana na parking prostoru stambenih zgrada broj 56 i 58 pored njegovog putničkog vozila i ispalio dva hica u njega, nanevši mu tom prilikom povrede od kojih je u bolnici u Aranđelovcu preminuo, saopšteno je iz Policijske uprave Kragujevac.

Ranjen u grudi

Pripadnici policije iz Aranđelovca i Kragujevca od preksinoć su „na nogama“ i tragaju za izvršiocem ovog ubistva. Na lice mesta izašli su pripadnici policije, okružni tužilac i istražni sudija Okružnog suda Dragan Leković.

MOTIV

Policija proverava sve moguće motive koji bi mogli da budu uzrok ubistva Vladana Pavlovića. Nezvanično saznajemo da se bavio transportom i sarađivao sa „Kolubarom“.

Saucesce porodici.

Drzava treba cuvati granice i ne dozvoliti ulazak Siptarima u tlu Sebije,vidite sta su radili.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen na parkingu ispred zgrade

Izvor: Blic, 28.Feb.2009

ARANĐELOVAC - Vladan P. (40) iz Aranđelovca ubijen je preksinoć na parkingu ispred zgrade u Ulici kralja Petra Prvog u kojoj je stanovao. Ubica, za kojim policija traga, pucao je u njega iz pištolja i pogodio ga sa dva metka u grudi.....Napadač se preksinoć, pre 21 sat, sakrio između zgrada 56...

Nastavak na Blic...

UBIJEN NA PARKINGU!

Izvor: Press, 28.Feb.2009

Vladan Pavlović (40), zvani Blek, ubijen je ispred svoje zgrade u ulici Kralja Petra u Aranđelovcu. Ubica ispalio iz pištolja dva metka u Vladana i pobegao. Pavlović umro na putu za bolnicu. .Vladan Pavlović (40), zvani Blek, iz Aranđelovca, ubijen je u sačekuši u četvrtak uveče ispred...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.