Izvor: B92, 14.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen u pucnjavi kod Marakane

Beograd -- Nepoznati napadač ubio Dejana Divnića iz Beograda i ranio njegovog brata Nebojšu u pucnjavi oko 18 sati u Ulici Ljutice Bogdana.

Tridesetogodišnji Dejan Divnić i njegov godinu dana mlađi brat Nebojša, kako nezvanično saznaje B92, dovezli su se automobilom sa još jednom, za sada nepoznatom osobom, do pekare preko puta stadiona Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

U jednom trenutku, prema rečima očevidaca, nepoznati mladić je izašao iz auta i iz pištolja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počeo da puca na braću Divnić. Dejan, koji je vozio Škodu dodao je gas i bežao u Šekspirovu ulicu, u kojoj je, zbog povreda, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drugi auto.

U besvesnom stanju Dejan je prevezen u Urgentni centar gde je kasnije preminuo. Nebojša, koji je pogođen u ruku, nije u životnoj opasnosti.

Na licu mesta pronađeno je jedanaest čaura, a policija radi na otkrivanju počinioca i motivu zločina. Inače, za Dejanom, koji je ranije osuđivan, i Nebojšom raspisana je potraga policije zbog više razbojništava, krađa, kao i narkotika.

Ovaj napad je treći u Beogradu tokom poslednjih sedam dana. Sinoć su u pucnjavi u Njegoševoj ulici Drgan Šljivančanin je lakše ranjen, dok je Vukašin Vojinović u kritičnom stanju, i lekari Urgentnog centra se bore za njegov život. Policija intenzivno traga i za počiniocima ovog zločina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.