Izvor: Blic, 16.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen u kafanskoj tuči zbog muzike

NEGOTIN - Opštinsko javno tužilaštvo u Negotinu podnelo je istražnom sudiji Opštinskog suda zahtev za sprovođenje istrage protiv Jovice Gagića (26) iz Mihajlovca zbog sumnje da je 12. januara, u jedan sat posle ponoći, iz nehata ubio Milorada Prvulovića (53) sa prebivalištem u Beču.

Gagić je uhapšen, a nakon saslušanja je sproveden u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Negotinu. Nesrećni Prvulović i uhapšeni Gagić, kako je do sada utvrđeno, kobne noći su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << boravili u SUR „Kod Laze" u Maloj Kamenici. Oni su došli odvojeno, svako sa svojim društvom. U jednom trenutku, po priči meštana, oba društva su se posvađala zbog srpske i vlaške muzike i nijedna od strana nije htela da popusti. Da bi raščistili šta će da se sluša u kafani, izašli su napolje i potukli se. Pavlović je u jednom trenutku gurnut, nakon čega je pao i udario glavom u beton. Da nesreća bude još veća, nakon što se posle gotovo pola sata osvestio, Milorad Prvulović nije želeo da ode kod lekara već je tražio da ga odvedu kući. U svom domu je i preminuo narednog jutra, ne uspevši da sačeka lekare koje je porodica zvala u pomoć. Sahranjen je u ponedeljak na seoskom groblju u Maloj Kamenici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.