Izvor: B92, 05.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen radnik Skupštine Kragujevca

Kragujevac -- Protekle noći ubijen je 38-godišnji Željko Buntić, bivši bokser BK Radnički, radnik obezbeđenja Skupštine Kragujevca.

SUP Kragujevac je saopštio da je Buntića oko 23.00 ispred kafane Metro u naselju Bresnica ubio nepoznati napadač ubodom noža u vrat. Buntić je zbog obilnog krvarenja izdahnuo blizu mesta napada.

Istražni organi još nisu saopštili detalje, a FoNet nezvanično saznaje da se zna ime osumnjičenog, za kojim policija intenzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << traga.

Buntić je 1996. i 1997. radio na obezbeđivanju prvaka Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića i Veroljuba Stevanovića na mitinzima u Kragujevcu, saznaje Beta u Srpskom demokratskom pokretu obnove.

Gradonačelnik Kragujevca i lider SDPO Veroljub Stevanović izjavio je da ubistvo nema političku pozadinu, a sekretar Gradskog odbora SDPO Zlatko Milić da se Buntić nije bavio politikom i da nije bio član organa te stranke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.