Ubijen policajac u blizini Tutina

Izvor: B92, Tanjug, 03.Mar.2010, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen policajac u blizini Tutina

Banja Luka -- Protestna nota koju je Ambasadi Srbije u BiH uputila pomoćnica šefa diplomatije BiH povodom Ejupa Ganića, nije zvanični stav Ministarstva spoljnih poslova BiH.

Zamenica ministra inostranih poslova BiH Ana Trišić-Babić rekla da kao zamenik ministra inostranih poslova BiH uopšte nije obaveštena o protestnoj noti upućenoj ambasadi Srbije u Sarajevu, i ocenila da je taj dokument, pre svega, političkog karaktera.

Trišić-Babić je kazala da je pomoćnica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ministra Jasmina Bašalić, inače zadužena za bilateralnu saradnju, državni službenik koji ne može potpisivati nikakve note.

Ambasador Srbije u BiH Grujica Spasović potvrdio je da je primio protestnu notu i da je ona upućena Ministarstvu inostranih poslova Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen policajac u Ribarićima kod Tutina

Izvor: Mondo, 03.Mar.2010

Policajac Ž.Z. ubijen je večeras u Ribarićima, kod Tutina, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) u Srbije.

Nastavak na Mondo...

Ubijen policajac kod Tutina

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Mar.2010

Policajac Ž.Z. ubijen je večeras u Ribarićima, kod Tutina. Ubica identifikovan, ali u bekstvu. U trenutku napada policajac bio na dužnosti.

Nastavak na TimockeVesti.net...

Ubijen policajac kod Tutina

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2010, 00:04

Policajac Željko Zečević (1979) ubijen je u sredu uveče u Ribarićima, kod Tutina. Ubica je identifikovan, ali se nalazi u bekstvu. U trenutku napada policajac je bio na dužnosti...Policajac je ubijen na putnom pravcu Ribariće - Mehov Krš, kod Tutina, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ubijen policajac kod Tutina

Izvor: Politika, 04.Mar.2010

Tutin – Policajac Željko Zečević je i u sredu normalno otišao na posao, u Policijsku stanicu u Tutinu, kao i mnogo puta pre toga sa nadom da smena ne bude mnogo teška i da je časno odradi. Uostalom, kao takvog, poštenog, staloženog i pravičnog znali su ga svi, i kolege u Policijskoj stanici,...

Nastavak na Politika...

Ubijen policajac na dužnosti

Izvor: Blic, 04.Mar.2010

Tutin - Policija još traga za Fahrudinom Mavrićem (23) osumnjičenom da je u sredu uveče u selu Batrage kod Tutina ubio policajca Željka Zečevića (39). Policajac je priveo Mavrića, koji je u kafani pravio nered i izazvao manju saobraćajnu nezgodu...Mavrić, zaposlen u preduzeću „Novi Pazar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.