Izvor: B92, 27.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen pljačkaš u Zemunu

Beograd -- Vladimir P (22), ubijen je u Zemunu u policijskoj zasedi nakon što je sa još dva muškarca pokušao da opljačka "Komercijalnu banku".

Saša Vukašinović (25) jedan od učesnika u pokušaju pljačke uhapšen je u ulici Tošin bunar 11. On je policiji priznao da su on i još dvojica muškaraca najpre oduzeli službeni pištolj radniku obezbedjenja Komercijalne banke, a nakon toga, verovatno zbog toga što je policija stigla na lice mesta, prekinuli pljačkanje i pobegli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Vladimir P. je počeo da beži u pravcu Tošinog bunara, i stigao do ulice Džordža Vašingtona u Zemunu, gde mu je policija napravila zasedu.

Kako su očevici događaja rekli, najpre su se začuli pucnji, pretpostavlja se kao znak upozorenja policajaca da se begunac zaustavi.

Kako B92 nezvanično saznaje, Vladimira P. je ispred obdaništa u ulici Džordža Vašingtona ubio policajac.

Za trećim pljačkašem policija još uvek traga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.