Izvor: CrnaHronika.rs, 16.Mar.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen pa pokriven đubretom

BEOGRAD - Brutalno!Nenad Lazić (29) iz Padinske skele ubijen je jednim hicem u grudi, a zatim je njegovo telo odvučeno u jarak pored garaža u Padinskoj skeli i prekriveno đubretom i limom.Lazićev leš pronašao je juče oko 8.00 sati prolaznik koji je šetao psa. Sumnja se da su motiv zločina neraščišćeni poslovi sa drogom.Komšija je prvo pomislio da neki pijanac leži u jarku, pa je prišao da mu pomogne. Tada je video da je to leš muškarca i da mu je na grudima krvava rupa. Šokirani čovek odmah je pozvao policiju - kaže žena koja stanuje u blizini mesta zločina.
Kako nezvanično saznajemo, nesrećni mladić ubijen je juče nešto posle ponoći, posle jurnjave sa ubicama po ulicama u Padinskoj skeli.
- Napadači su ga sustigli kod garaža i ustrelili pored zida. Kad je pao, odvukli su ga u obližnji jarak desetak metara dalje, gde se baca đubre. Njegovo telo pokrili su otpadom i limom i pobegli. Dok su ga vukli, ispale su mu patike - kaže naš sagovornik iz istrage.
Prema rečima jedne penzionerke koja stanuje u zgradama pored garaža, pola sata posle ponoći čulo se nekoliko pucnjeva:
- Znala sam da nisu petarde jer je baš jako odjekivalo. Bila su dva-tri pucnja, pa je onda usledila kratka pauza, pa su se pucnji čuli ponovo. Pre toga sam čula škripu guma i galamu - kaže ta žena.
Policajci u civilu i uniformi pregledali su satima zgrade i prostor oko njih i kod garaža pronašli nekoliko čaura.
- Ubijeni je stari poznanik policije - hapšen je zbog krađa, teških telesnih povreda i drugih krivičnih dela - rekao je jedan od policajaca koji je bio na uviđaju.
Član grupe Dalibora Ristića
Nenad Lazić bio je uhapšen 2009. godine zbog sumnje da je bio član jedne od najopasnijih kriminalnih grupa u Beogradu, poznate i kao „borčanska grupa“, koja se bavila razbojništvima, otmicama i iznudama na teritoriji Beograda, Padinske skele, Pančeva, Borče. Vođa te grupe bio je Dalibor Ristić, jedan od najvećih narko-dilera koji je u bekstvu.
Izvor: kurir-info.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

PUSTITE ME DA UMREM NA SLOBODI

Izvor: Kurir, 17.Mar.2012, 09:12

Nenad Lazić (29), koji je prekjuče ubijen, u CZ imao dva infarkta, zbog čega je pušten iz pritvora 2010...BEOGRAD - Čekao ga zatvor!..- Pustite me da umrem na slobodi! Ne želim da okončam u zatvoru!..Ovim rečima, kako Kurir nezvanično saznaje, Nenad Lazić (29), čije je telo u četvrtak pronađeno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.