Ubijen muškarac u Padinskoj skeli

Izvor: Blic, 15.Mar.2012, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen muškarac u Padinskoj skeli

U naselju Padinska skela kod Beograda jutros oko devet časova nađen je ubijen muškarac sa vidljivom prostrelnom ranom na grudima.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica" ubijen je N. L. (29) iz Padinske Skele, od ranije poznat policiji.

Sumnaj se da je stradao u obračunu zbog neraščišćenih računa u vezi kriminalnih poslova.

Telo je nađeno nedaleko od nehigijenskog naselja, poznatog kao "Čikago".

Stanari naselja pretpostavljaju da je muškarac ubijen sinoć oko ponoći.

- Moja supruga je pola sata posle ponoći čula rafalnu paljbu. Nismo znali da je neko ubijen - kaže Miodrag ilić, jedan od stanara naselja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen muškarac u Padinskoj skeli

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2012

U naselju Padinska skela kod Beograda jutros oko devet časova nađen je ubijen muškarac, star oko 30 godina, sa vidljivom prostrelnom ranom na grudima...Telo je nađeno nedaleko od nehigijenskog naselja, poznatog kao "Čikago", identitet ubijenog još nije utvrđen, a uviđaj je u toku...Stanari naselja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ubijen zbog neraščišćenih računa

Izvor: Danas, 15.Mar.2012

U Padinskoj skeli, na jednoj livadi, juče oko 9 sati ujutru pronađen je ubijeni Nenad Lazić (29), poznatiji kao Laki, iz tog naselja.

Nastavak na Danas...

UBIJEN PA POKRIVEN ĐUBRETOM

Izvor: Kurir, 16.Mar.2012, 09:12

Nenadu Laziću (29) nepoznati ubica pucao jednom u grudi, a zatim njegov leš bacio u jarak pored garaža u Padinskoj skeli i preko njega stavio otpad i lim..BEOGRAD - Brutalno!..Nenad Lazić (29) iz Padinske skele ubijen je jednim hicem u grudi, a zatim je njegovo telo odvučeno u jarak pored garaža...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.