Ubijen mladić u Novom Pazaru

Izvor: S media, 21.Sep.2010, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen mladić u Novom Pazaru

U Novom Pazaru je nesto posle ponoći ubijen Sabahudin Osmanović (26) koga je, kako se osnovano sumnja, ubio Rešad Hamzić (42) koji je u bekstvu, rečeno je u Policijskoj upravi u tom gradu.

Ubijeni Osmanović i Hamzić za koga se osnovano sumnja da je izvršilac ovog krivičnog dela, od ranije su poznati policiji i imaju podebele policijske dosijee, kao i zatvorske kazne.

Ubistvu je, kako se navodi, prethodila kafaska svadja Osmanovića i Hamzića, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koje je Osmanovića iz kafane odvezao Slavko Dubljak.

U ulici Kej skopskih žrtava njih dvojica su automobilom naišla na Hamzića koji je, ugledavši ih, pucao u pravcu mesta suvozača na kome je sedeo Osmanović.

Kada je, kako je polciji rekao Dupljak, on dao gas s namerom da pobegne Hamzić je još jednom pripucao u pravcu vozila.

Dubljak je Osmanovića odvezao u Zdravstveni centar, ali mu zbog obilnog krvarenja nije bilo pomoći.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Ubijen mladić u Novom Pazaru

Izvor: Studio B, 21.Sep.2010

Sabahdin O. (26) iz Novog Pazara ubijen je jutros oko dva sata u ulici Kej skopskih žrtava, saopštila je policija u tom gradu. ..Prema navodima policije, osnovano se sumnja da je ubica Rešad H. (42) iz Novog Pazara, koji je u bekstvu..."Policija preduzima sve mere u cilju njegovog pronalaska i hapšenja",...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.