Ubijen mladić na Karaburmi

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2013, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen mladić na Karaburmi

Srnetićkoj ulici broj 31, u beogradskom naselju Karaburma, ubijen je Bruno T(27).

Foto: Arhiva

Kako Telegraf saznaje, telo su u stanu pronašli njegovi roditelji. Oni su zabrunuti došli do stana, jer im se sin jedinac, koji je sam živeo, nekoliko dana nije javljao na telefon.

 

Stan je bio otključan i kada su ušli, naišli na beživotno telo. Odmah su pozvali policiju.

 

Utvrđeno je da je nepoznata osoba ispalila veći broj metaka iz pištolja i ubila 27-godišnjeg mladića. Telo je odneto na obdukciju.

 

Policija istražuje motiv ubistva i traga za ubicom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen mladić na Karaburmi!

Izvor: medio.rs, 05.Maj.2013

Telo 27-godišnjeg mladića u njegovom stanu pronašli roditelji. Utvrđeno je da je nepoznata osoba izvršila zločin ispalivši veći broj metaka iz pištolja

Nastavak na medio.rs...

Pronađeno izrešetano telo mladića u beogradskom naselju Karaburma

Izvor: Blic, 05.Maj.2013

Izrešetano telo Bruna T.(27) pronađeno je juče popodne u stanu u Srnetićkoj ulici broj 31, na Karaburmi, a navodno je reč o sinu jednog uglednog beogradskog lekara. ..Telo je otkriveno nakon što su komšije prijavile policiji da se iz stana, u kome je mladić živeo sam, širi nesnosan smrad...Policija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.