Izvor: B92, 08.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen mladić na Dorćolu

Beograd -- Za sada neidentifikovani mladić starosti oko dvadesetpet godina poginuo je u pucnjavi koja se dogodila oko 19 časova na Dorćolu.

Mladića je Dubrovačkom ulicom, iz pravca Dunavske, jurio nepoznati napadač obučen u crnu jaknu sa fantomkom na glavi. Stigao ga je u ulici Visokog Stevana na parkingu i upucao ga više puta u glavu.

Policija je ubrzo blokirala mesto zločina, a u blizini tela pronađeno je još nekoliko čaura. Napadač je pobegao u nepoznatom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravcu, a očevici kažu da je pobegao sa još jednom muškom osobom, koja je takođe nosila fantomku.

Pretpostavlja se da je ta druga osoba bila ispomoć jer je, kako nezvanično saznajemo, pucano iz jednog pištolja. Identitet ubijenog još nije saopšten, iako je kod njega je pronađena lična karta, jer policija sumnja da se radi o drugoj osobi.

Policija intenzivno traga za ubicom, a istraga bi trebalo da utvrdi i identitet poginulog.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.