Ubijen Slobodan K.(60) na Novom Beogradu, izboden dok je parkirao: Stanar naišao na jeziv prizor ispred garaže (VIDEO/FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2020, 03:16

Ubijen Slobodan K.(60) na Novom Beogradu, izboden dok je parkirao: Stanar naišao na jeziv prizor ispred garaže (VIDEO/FOTO)

Kako smo nezvanično saznali, nastradali ne stanuje ovde i samo iznajmljuje garažu TELO Slobodana K. (60) pronađeno je oko 18.00 ispred garaža u Ulici Jurija Gagarina kod broja 202 u Novom Beogradu. Prema prvim nezvaničnim informacijama, on je ubijen višestrukim ubodima nožem u vrat i telo. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je na teren izašla po pozivu komšija i mogla je samo da konstatuje smrt. Napadač je pobegao sa mesta ubistva, a za njim policija i dalje traga.. Nezvanično, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ubijeni nije imao kriminalni dosije. Prema nezvaničnim informacijama, nastradali Slobodan K. je u trenutku ubadanja bio pored svog automobila. Kako su se uverili reporteri "Novosti", veliki broj policijskih ekipa obezbeđivao je mesto nesreće, a forenzičarske ekipe bile su na terenu do kasno u noć.NIJE BIO PROBLEMATIČAN KOMŠIJE su uglavnom ubijenog poznavale iz viđenja, a, kako kažu, nije reč o problematičnom čoveku. - Viđala sam ga, uvek je dolazio da parkira auto i uglavnom je bio sam. Nisam čula ništa loše o njemu. Bio je miran i tih čovek.Kako nezvanično saznajemo, ubijenog je pronašao komšija koji je krenuo da baci smeće. On je ugledao nepomično telo i u prvi mah mislio je da je čovaku pozlilo, a kada je video ubode, pozvao je policiju. - Komšija koji tu stanuje prolazio je slučajno tuda, a kad je ugledao nepomičnog čoveka, mislio je da se onesvestio. Kada je prišao, imao je šta da vidi. Prerezan mu je bio vrat i lokva krvi oko njega - priča stanar višespratnice u Jurija Gagarina. Iako se ubistvo dogodilo usred dana, niko od mnogobrojnih stanara ovih višespratnica sa kojima smo razgovarali, a koji su u to doba bili u blizini, nije video napadača. Kako smo sazanali, ubijeni je iznajmljivao dve garaže na broju gde je ubijen, a u trenutku napada bio je pored svog automobila marke "golf 7". Foto P. MiloševićInače, Slobodan K. je živeo nekoliko zgrada niže od mesta gde je ubijen. Stanari sa sprata zgrade u kojoj je ubijeni stanovao su bile zaprepašćene vešću da im je komšija nastradao, kako kažu, ne mogu ni da naslute šta je motiv. Foto P.Milošević

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAČEKUŠA ISPRED GARAŽE: Ubica je čekao u kolima Slobodana (60), čim je izašao iz automobila prišao je i ZAKLAO GA!

Izvor: Kurir, 13.Jun.2020

Otišla sam da bacim smeće i prošla sam pored mesta gde je deset minuta kasnije Slobodan izboden. Neki čovek sedeo je u kolima ispred garaže, ali nisam videla potencijalnog ubicu - kaže komšinica Slobodana Kostadinovića (60) koji je ubijen u subotu uveče

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.