Ubijen Albanac u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Studio B, 08.Sep.2010, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen Albanac u Kosovskoj Mitrovici

Jedan Albanac ubijen je u utorak uveče u blizini svoje kuće u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Portparol Kosovske policijske službe (KPS) Besim Hoti rekao je agenciji Beta da su napad izvela nepoznata lica za koja se sumnja da su pucala iz automobila.

Napad je izvršen u Mikronaselju, delu severne Mitrovice u kojem žive i Srbi i Albanci. Hoti je rekao da je ubijen Hakif Mehmeti zvani Kiko.

Prema njegovim rečima, motivi napada još nisu poznati, a sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << se da je izveden iz automobila marke "golf" bez registarskih tablica.

Napadnuti Albanac podlegao je ranama na putu ka bolničkom centru u severnoj Kosovskoj Mitrovici, i tamo je konstatovana njegova smrt, rekao je Hoti.

KPS je o pucnjavi obavešten u 21.40. Na mestu zločina u toku je uviđaj kojem prisustvuju istražne jedinice i forenzičari. Hoti nije mogao da pruži više informacija, pozivajući se na razlog istrage.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanac ubijen u severnom delu Mitrovice

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2010

Albanac Hakif Mehmeti - Kiko sinoć je iz vatrenog oružja ubijen u severnom delu Kosovske Mitrovice u, izjavio je regionalni portparol Kosovske policijske službe Besim Hoti. Naša dopisnica sa Kosova i Metohije javlja da je ubijeni Mehmeti bio radnik Ministarstva za lokalnu samoupravu u kancelariji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ekspolozija u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: RTS, 09.Sep.2010, 10:03

U blizini studentskog doma u severnom delu Kosovske Mitrovice, bačena eksplozivna naprava. Nema povređenih. Uviđaj je u toku. ..Noćas, oko tri časa, u severnom delu Kosovske Mitrovice u blizini studentskog doma, bačena je eksplozivna naprava...Povređenih nema, pričinjena je manja materijalna...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.