Izvor: B92, 12.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen 15-godišnjak

Beograd -- U beogradskom naselju Karaburma, 15-godišnjeg dečaka ubio je jedan 17-godišnjak.

Policija je privela sedamnaestogodišnjeg M.B. zbog sumnje da je iz pištolja ubio dečaka. 15-godišnji A.S. poznavao se od ranije sa dve godine starijim M.B, a poslednji put komšije su ih videle zajedno kako se svađaju ispred zgrade u Homoljskoj ulici na Karaburmi.

Prema izjavi komšija, policija, koja je ubrzo stigla, mladića je iz stana izvela u pratnji njegove majke. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nakon što je priveden u policiju, maloletni M.B. izjavio je da se ubistvo dogodilo slučajno.

Kako B92 nezvanično saznaje, M.B. inspektorima je izjavio da je pokazivao pištolj pokojnom drugaru, kada je revolver slučajno opalio i smrtno ranio A.S.

Prema informacijama iz MUP-a, u Srbiji je zadnjih godina povećan broj krivičnih dela sa nasiljem u kojem učestvuju maloletne osobe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.