Ubica supruge ranije hapšen jer je na konju hteo u crkvu

Izvor: Blic, 21.Mar.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica supruge ranije hapšen jer je na konju hteo u crkvu

Zoran Sremac (31) iz Paraga kod Bačke Palanke, osumnjičen da je nasmrt pretukao svoju nevenčanu suprugu Biljanu Bošković, i to pred njihovim desetogodišnjim sinom, koga je probudila svađa roditelja, danas će biti priveden istražnom sudiji, a na salušanju u policiji branio se ćutanjem.

Sremac je, prema saznanjima „Blica", nedavno izašao iz pritvora u kojem je bio jer je na konju pokušao da uđe u lokalnu crkvu. Kako mu sveštenik to nije dozvolio, počeo je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ga maltretira, pa je uhapšen.

O tome koliko je Zoran beskrupulozan, hladan i koliko ga ne dotiče tuđa patnja svedoči i to da je posle ubistva nevenčane supruge počinjenog u Ulici Branka Radičevića 16 otišao u jednu seosku kafanu, gde je i uhapšen.

- Njih dvoje su se razišli, i Biljana je ostala da živi s njihovim sinom. Počeo je da živi sa drugom ženom, ali je i dalje dolazio i maltretirao Biljanu - priča jedan od žitelja tog bačkog mesta.

U međuvremenu je Sremac završio i u istražnom zatvoru zbog maltretiranja sveštenika, a ranije je privođen i zbog krađa.

Ubrzo po izlasku iz zatvora došao je u Parage u Biljaninu kuću i počeo da je tuče. Majčini jauci su probudili mališana, ali ni to nije sprečilo Zorana da nastavi da tuče Biljanu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.