Ubica oca uhapšen u gradskom autobusu

Izvor: Blic, 13.Maj.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica oca uhapšen u gradskom autobusu

Beograd - Nemanja Atanacković (25) iz Beograda, osumnjičen da je ubio oca Vladimira Atanackovića (50), čije je telo u ponedeljak nađeno u sanduku za posteljinu u njihovom stanu u Ulici Petra Martinovića 24 u naselju Golf, na saslušanju u policiji negirao je zločin, saznaje „Blic“.

Osumnjičeni je na saslušanju rekao da nije narkoman, a priznao je da se često svađao sa ocem, kao i da ga je fizički maltretirao. Naveo je i da je otac nekoliko puta pokušao da ga izbaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz stana, ali je ostao pri tvrdnji da nije ubio oca i da ne zna ništa o zločinu. Nemanja Atanacković će danas biti priveden istražnom sudiji. Protiv osumnjičenog su ranije podnete tri krivične prijave zbog maltretiranja oca.

- Osumnjičeni mladić je uhapšen u autobusu gradskog prevoza. Policajac iz Policijske stanice Vračar, koji je bio u civilu i krenuo na posao, prepoznao ga je po opisu. Pozvao je kolege i obavestio da je osumnjičeni u autobusu, a nakon toga prišao mu je, izvadio službenu legitimaciju i zatražio njegove lične isprave. Do dolaska patrole držao je osumnjičenog, i njegov postupak, prepoznavanje i hapšenje je za svaku pohvalu - navodi sagovornik „Blica" iz MUP-a.

Osumnjičeni Nemanja Atanacković i njegov otac nisu bili zaposleni, i prema saznanjima „Blica", živeli su od novca koji je svakog petka mladiću davala majka, ali i od finansijske pomoći koju im je pružala Vladimirova sestra.

Vladimirovo telo nađeno je u ponedeljak ujutro u sanduku za posteljinu u krevetu u stanu u kome je živeo sa sinom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio oca, brani se ćutanjem

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2010

Nemanja Atanacković koji se sumnjiči da je ubio oca Vladimira (50) a potom ga sakrio u sanduku za posteljinu u njihovom stanu u naselju Golf danas se pred istražnim sudijom Višeg suda u Beogradu branio ćutanjem, odnosno nije želeo da iznese odbranu...Istražni sudija je potom Atanackoviću odredio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ubica koji je mrtvog oca sakrio u sanduk za posteljinu se brani ćutanjem

Izvor: SrbijaNet.rs, 13.Maj.2010

Nemanja Atanacković koji se sumnjiči da je ubio oca Vladimira (50) a potom ga sakrio u sanduk za posteljinu u njihovom stanu u naselju Golf danas se pred istražnim sudijom Višeg suda u Beogradu branio ćutanjem, odnosno

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.