Ubica iz Velike Ivanče kritično, ženi Javorki bolje

Izvor: Kurir, 10.Apr.2013, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica iz Velike Ivanče kritično, ženi Javorki bolje

Život njegove supruge Javorke više nije u opasnosti, ali njeno stanje je teško. Ona je operisana i smeštena je u šok sobu, a njeno stanje je neznatno bolje

BEOGRAD - Javorka Bogdanović (60) operisana je u Urgentnom centru i van životne je opasnosti dok je njen suprug Ljubomir Bogdanović (60) koji je u utorak ubio 13 osoba i nju teško ranio i dalje u kritičnom stanju i životno je ugrožen.

"Operacija je završena, ona se probudila iz anestezije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trenutno je stabilna. Sanirali smo povrede krvnih sudova koje je metak napravio u predelu vrata i glave", rekao je  direktor Urgentnog centra dr Zlatibor Lončar.

On je naglasio da žena nije životno ugrožena ali da se njeno stanje i dalje prati.

"To su takve povrede gde moramo da budemo strpljivi u narednih 48 sati i da čekamo kako će se razvijati situacija", kazao je Lončar.

Direktor Urgentnog centra je ponovio da je povređena žena bila komunikativna i pre a i sada posle operacije i da može da razgovara sa lekarima.

On je kazao i da su prilikom prenošenja Ljubomira Bogdanovića sa jednog kreveta na drugi krevet iz njegovih džepova ispalo 14 metaka koje su lekari iz Urgentnog centra predali policiji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ubica iz Ivanče i dalje kritično

Izvor: Kurir, 11.Apr.2013, 11:42

Ranjena supruga Javorka je pod nadzorom lekara u šok sobi i njeno stanje neznatno je bolje..BEOGRAD - Stanje Ljubiše Bogdanovića (60), koji je pokušao samoubistvo pošto je ubio 13 svojih komšija u Velikoj Ivanči kod Mladenovca, i dalje je kritično, saopštio je danas Urgentni centar KCS u Beogradu....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.