Ubica iz Ćuprije uhapšen u Beogradu

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 20.Jul.2010, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica iz Ćuprije uhapšen u Beogradu

BEOGRAD - Pripadnici Specijalne antitetorističke jedinice Srbije uhapsili su sinoć Ljubomira Popovića, zvanog Ljutko (32) (na fotografiji), osumnjičenog za ubistvo u Ćupriji, prošlog vikenda, rekao je direktor policije Milorad Veljović.

Veljović je kazao da je Popović uhapšen u beogradskom naselju Žarkovo, u iznajmljenom stanu u Repiškoj ulici broj 51. Hapšenje Popovića, koji je višestruki povratnik u izvršavanju krivičnih dela, obavljeno je u saradnji Uprave kriminalističke >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << policije Beograda I Bezbednosno informativne agencije, rekao je Veljović.

Popović je prošlog vikenda u ćuprijskoj diskoteci "Palaco" ubio Jasminu Ilić (20) i teško ranio Gorana Grkića i Jasmininu sestru Jelenu (22).

Popovićeva meta je bio Grkić, a sestre Ilić pogođene su slučajno zalutalim mecima. Mediji su ranije javili da su ova ubistva i ranjavanje posledica obračuna ćuprijskih "žestokih momaka" koji su se već nekoliko meseci sukobljavali.

Diskoteka "Palaco" nalazi se u blizini Policijske stanice i Okružnog zatvora u Ćupriji. Sigurnosne kamere zatvora snimile su Popovića kako odlazi sa mesta ubistva i snimci su predati policiji.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.