Ubica brata Arkanovog telohranitelja pokušao da pobegne iz marice

Izvor: Večernje novosti, 14.Jul.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica brata Arkanovog telohranitelja pokušao da pobegne iz "marice"

Ubica brata Arkanovog telohranitelja Željko Simeunović pokušao je jutros da pobegne iz "marice" Ubica brata Arkanovog telohranitelja Željko Simeunović (47) pokušao je jutros da pobegne iz "marice", prilikom privođenja u sud u Katanićevoj gde je trebalo da mu se nastavi suđenje zbog optužbi za ubistvo Dalibora Mateovića. Naime, on je prilikom izlaska iz marice odgurnuo jednog pripadnika službe za obezbeđenje i dao se u bekstvo, rečeno je Tanjugu u Upravi za izvršenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << krivičnih sankcija.Međutim, brzom i prisebnom intervencijom četiri komandira, Simeunović je savladan i odveden u sud.U Upravi kažu da mu sledi disciplinski postupak za pokušaj bekstva.Simeunović inače u KPZ Beograd, poznatijem kao zatvor "Nova skela", služi kaznu osam godina i devet meseci zbog razbojništva.Kazna mu ističe 2020. godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Otključao lisice, pa krenuo da beži

Izvor: Večernje novosti, 14.Jul.2017

Incident prilikom sprovođenja u sud Željka Simeunovića (47). Udario jednog od policajaca, ali ga ipak savladali ŽELjKO Simeunović (47), bivši pripadnik Jedinice za specijalne operacije (JSO), pokušao je u petak ujutru da pobegne zatvorskim čuvarima koji su ga "maricom" sprovodili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.