Ubica Kotoranina i dalje u bekstvu: Istraga policiju vodi u više pravaca

Izvor: Večernje novosti, 19.Jan.2020, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica Kotoranina i dalje u bekstvu: Istraga policiju vodi u više pravaca

Policijska potera za čovekom koji je pucao u Marka Vukovića na Bežanijskoj Kosi. Napadač ispalio pet hitaca u bivšeg moreplovca, naočigled troje dece BEOGRADSKA policija i dalje traga za ubicom Kotoranina Marka Vukovića (41), koji je likvidiran u petak oko 18.30 u Ulici Danila Lekića Španca na Bežanijskoj kosi u Beogradu, kod Osnovne škole "Borislav Pekić". U trenutku napada, Kotoranin je sa dve ćerke i sinom bio u svom automobilu BMV H5, kada je ubica došao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zadnje strane vozila, prišao Vukoviću s leđa i ispalio, navodno, pet metaka iz vatrenog oružja u njega. Policija je u petak uveče krenula u intenzivnu potragu za počiniocem ovog krivičnog dela. Ni dan posle surove likvidacije nisu bili poznati detalji ubistva. Šokirani stanovnici ovog dela Bežanijske kose navode da su se veoma uznemirili jer se zločin dogodio pored škole, i to u vreme kada su đaci odlazili sa nastave. Pročitajte još: Kotoranin ubijen s leđa pred sinom i dve kćeri: Detalji likvidacije ispred osnovne škole na Bežanijskoj kosi Ubijeni Marko Vuković godinama je radio kao kapetan na prekookeanskim brodovima i tada je, navodno, imao sukob sa pripadnicima "škaljarskog klana", ali razlozi konflikta nisu poznati. Kako su preneli crnogorski portali, on nije poznat ni tamošnjoj ni srpskoj policiji, nikada nije hapšen niti osuđivan. Navode da je miran i porodičan čovek, jedno vreme je živeo u Belgiji, te da nije imao dosije. Pročitajte još: Novi obračun škaljaraca i kavčana? Otkrivamo ko je Kotoranin ubijen pred decom u sačekuši na Bežanijskoj kosi Prema nezvaničnim informacijama, istraga će se voditi u više pravaca, a policija će ispitati da li je Marko Vuković stradao kao nova žrtva rata "škaljaraca" i "kavčana" ili likvidacija ima veze sa poslovima građevinske firme koju je vodio ubijeni. Inače, nastradali Kotoranin je bio otac četvoro dece. Navodno, kada se vratio iz inostranstva, nije želeo da živi u Crnoj Gori i izjašnjavao se kao Srbin. Parking pored škole na kome je ubijen Marko Vuković,Foto Ž. Knežević NE MARE ZA MALIŠANE UBISTVO na Bežanijskoj kosi je drugi slučaj za kratko vreme u kome se pucnjava dešava nedaleko od mesta na koja idu deca. Pre dva i po meseca, mališani su se našli u blizini sačekuše u Šumicama, kada je ispred balon-sale u Ulici Grčića Milenka ubijen vođa navijača Partizana Ljubomir Marković.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

POZADINA BRUTALNOG UBISTVA NA NOVOM BEOGRADU Egzekutor danima pratio Crnogorca, a način na koji je likvidiran šalje JEZIVU PORUKU

Izvor: Blic, 19.Jan.2020

Državljaninu Crne Gore, nekadašnjem pomorcu Marku Vukoviću (41), za sada neidentifikovani ubica ispalio je pet metaka u glavu i leđa, naočigled dve ćerke i sina, dok je preksinoć sedeo u svom BMW X5 ispred Osnovne škole "Borislav Pekić" na Bežanijskoj kosi, koju pohađaju njegova deca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.