Izvor: B92, 13.Sep.2009, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubačena baklja u autobus GSP-a

Beograd -- Jedna osoba je zadobila lakše opekotine kada je u Bulevaru vojvode Mišića, oko 16 sati, grupa mladića ubacila upaljenu baklju u autobus GSP-a na liniji 53.

Doktorka Nada Macura iz Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć kazala je da devojka ima lakše opekotina butina i da je odmah prebačena na Kliniku za opekotine u Zvečanskoj ulici.

Prema rečima dežurnog dispečera GSP Slobodana Vučenovića, grupa navijača, ubacila je baklju u trenutku dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << autobus stajao, a vatru je protivpožarnim aparatom ugasio vozač čime su sprečene veće posledice.

Prilikom tog incidenta razbijena su vetrobranska stakla, kao i staklo na trećim vratima autobusa, a intervenisala je i policija, dodao je Vučenović.

U Beogradu je danas odigrana fidbalska utakmica između Čukaričkog i Partizana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.