SRBI SA RANAMA OD METAKA, ŠUTIRALI IH I TUKLI PALICAMA: Galjaku se lekari bore za život, veče bilo mirno u Zvečanu (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Maj.2023, 07:12

SRBI SA RANAMA OD METAKA, ŠUTIRALI IH I TUKLI PALICAMA: Galjaku se lekari bore za život, veče bilo mirno u Zvečanu (FOTO, VIDEO)

* Pripadnici Kfora u ponedeljak ujutru u Zubinom Potoku, Leposaviću, Severnoj Mitrovici i Zvečanu sa opremom za razbijanje demonstracija. Tu su bile i jake snage tzv. kosovske policije * Posle eskalacije nasilja 52 Srbina zatražila medicinsku pomoć, Dragiši Galjaku se lekari bore za život * U Zvečanu veče proteklo mirno

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napeto na Kosovu: Vojnici s dugim cevima ispred zgrade lokalne samouprave u Zvečanu

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2023

Snage Kfora naoružane dugim cevima i opremom za razbijanje demonstracija raspoređene su jutros ispred i oko zgrade lokalne samouprave u Zvečanu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.