UŽASNI DETALJI ZLOČINA U GRADIŠKI: Sinčić (5) plakao i molio oca da mu ne ubije mamu!

Izvor: Kurir, 30.Mar.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNI DETALJI ZLOČINA U GRADIŠKI: Sinčić (5) plakao i molio oca da mu ne ubije mamu!

GRADIŠKA - Svirepo ubistvo dogodilo dogodilo se juče oko četiri sata ujutro u stanu koji su Majkićevi iznajmili na četvrtom spratu u centru Gradiške.

Šokirane komšije ispričale su da je Aleksandar prvo pretukao, a potom zadavio suprugu. Posle zločina ubica je mirno otišao u Policijsku stanicu u Gradišci i dežurnom policaju rekao da je “zadavio ženu”, gde je uhapšen.

"Rano ujutro iz stana Majkićevih čule su se lupa i galama. To nije trajalo dugo, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ubrzo je u zgradu stigla policija i tada smo saznali jezivu vest. Da tragedija bude još veća, ubistvo se dogodilo pred očima njihovog petogodišnjeg sina, koji je, kako smo čuli od komšija, “plakao i molio oca da ne ubije mamu”.

kažu da je Mirjana bila oblivena krvlju, što znači da ju je monstrum prije ubistva krvnički pretukao, kažu stanari zgrade koji su insistirali na anonimnosti. Komšije kažu da je Aleksandar nakon ubistva zgrabio sina za ruku i odveo ga sprat niže do stana u kojem žive Mirjanini roditelji i brat. Besno je zalupao na vrata i rekao: “Evo vam! Dobili ste šta ste tražili…”, a onda je otišao da se prijavi policiji.

Mirjanin brat Mladen je posle toga otrčao do stana u kojem su živeli Majkićevi i tamo zatekao mrtvu sestru.  Majkić zaposlen u gradiškoj “Eletrodistribuciji”, ali je u poslednjih nekoliko meseci bio na bolovanju jer je imao zdravstvenih problema.

Aleksandar je pre nekoliko meseci, navodno, pretukao i svog oca Zdravka Majkića. Jedno vreme zbog toga uopšte nisu komunicirali, ali su vremenom “izgladili odnose”. O Mirjani i njenoj "Mirjana je bila zaposlena u parfimeriji i živjela je za svog petogodišnjeg sina. Njen otac Slavko i majka Vera Kukrić su posle zločina zanemeli od bola" kažu komšije.

O stravičnom zločinu juče je brujao cijeli grad. Tokom višečasovnog uviđaja policija je blokirala čitav blok oko zgrade u kojoj se ubistvo dogodilo. U jednom trenutku pored trake koja označava mjesto zločina pojavio se i izbezumljeni otac Aleksandra Majkića.

"Šokiran sam! Nemam šta da kažem i ne mogu da verujem u to što sam čuo" , rekoa je otac ubice Zdravko Majkić, koji je onako izgubljen prišao jednom policajcu i upitao ga: “Da li je moguće da se dogodilo takvo zlo!?”

(fokus.ba)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.