UŽAS: Ženi skalpelom odsekao glavu!

Izvor: Kurir, 20.Okt.2012, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS: Ženi skalpelom odsekao glavu!

Boban C. (46) načuo da novi partner njegove žene Tanje (37) navodno podvodi njegove ćerke, pa je bes iskalio na supruzi

VLASOTINCE - Užas!

Boban nije samo ubio moju sestru, on joj je bukvalno skalpelom odsekao glavu, a pre toga joj je motkom, dok je spavala, smrskao lobanju! Crni Bobane, šta uradi, četvoro dece ostalo je bez oca i majke, suznih očiju za Kurir priča Dejan Ilić, dok organizuje sahranu sestri Tanji (37) za čije je ubistvo osumnjičen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Tanjin suprug Boban C. (46).

Zločin se dogodio u selu Komarica kod Vlasotinca, a komšije i rođaci kažu da se u njihovom braku mnogo toga promenilo nakon što im je Centar za socijalni rad oduzeo dve ćerke i dva sina zbog nemara i zapostavljanja.

- Tanja se posle toga praktično preselila kod S. P. u Donji Prisjan i dolazila je kući samo kad je Boban primao penziju. Tako je bilo i ovog puta. Došla je da uzme novac, ali je ostala da prespava i eto šta se dogodilo - priča Bobanov i Tanjin blizak rođak.

Naš sagovornik dodaje i da je S. P. u poslednje vreme podvodio Tanjine ćerke!

- Ona je nekoliko puta od Centra za socijalni rad tražila zaštitu za sebe i decu... Ne znamo zašto je ostajala u kući S. P., a pretpostavljamo da je Boban, čije je zdravlje mnogo narušeno, načuo šta mu se događa s ćerkama, da je to u njemu izazvalo veliki revolt, pa se odlučio na ovakav korak - kaže izvor Kurira.

(A. D.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.