UŽAS U TUTINU Pronađeno telo mladića (18), policija sumnja na ubistvo

Izvor: Večernje novosti, 16.Sep.2019, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U TUTINU Pronađeno telo mladića (18), policija sumnja na ubistvo

Prema nepotvrđenim informacijama, slobode su lišene dve osobe koje su bila bliski prijatelji pokojnog mladića TELO mlađeg muškarca pronađeno je danas u poslepodnevnim časovima u selu Dobrinja kod Tutina, javlja indeksonline.rs Prema informacijama do kojih je došao taj portal, radi se o mladiću starom 18 godina. Pretpostavlja se da je reč o ubistvu, a slede istraga i obdukcija koje će pokazati kako je došlo do smrti mladića. Prema nepotvrđenim informacijama, slobode su lišene dve osobe koje su bila bliski prijatelji pokojnog mladića.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ovo je mladić (18) čije je telo pronađeno kod Tutina: Ubijen LOVAČKOM PUŠKOM, uhapšeni DRUGOVI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019

Slede istraga i obdukcija koji će pokazati kako je došlo do smrti mladića..Mladić čije je beživotno telo pronađeno juče u poslepodnevnim časovima u nedelju u selu Dobrinja kod Tutina, zvao se Džemal Bećković...On je imao samo 18 godina...Pretpostavlja se da je reč o ubistvu, a prema nepotvrđenim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.