UŽAS U STARIM BANOVCIMA: Muškarac (65) zarobio devojčicu (14), danima je silovao i sve snimao!

Izvor: Večernje novosti, 21.Apr.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U STARIM BANOVCIMA: Muškarac (65) zarobio devojčicu (14), danima je silovao i sve snimao!

Policija je uhapsila D. R. iz Starih Banovaca zbog sumnje da je oteo četrnaestogodišnju devojčicu iz hraniteljske porodice i deset dana je držao zatočenu u svojoj kući STARI BANOVCI - Policija je uhapsila D. R. (65) iz Starih Banovaca zbog sumnje da je oteo četrnaestogodišnju devojčicu iz hraniteljske porodice i deset dana je držao zatočenu u svojoj kući.Devojčica tvrdi da ju je D. R. sve vreme silovao i to snimao mobilnim telefonom, preneo je ''Srpski telegraf''.- >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Devojčica stara 14 godina nestala je iz svoje kuće sredinom marta meseca, kad su njeni staratelji i prijavili nestanak. Mesec dana kasnije policija je dobila nalog da pretrese stan D. R. zbog sumnje da poseduje oružje, a policajci su bili šokirani kad su unutra zatekli devojčicu čiji je nestanak prijavljen i koja je tvrdila da je oteta i silovana – kaže izvor iz istrage.Devojčica je navodno svojevoljno napustila hraniteljsku porodicu 14. marta i lutala ulicama. Deset dana kasnije D. R. ju je pozvao u svoj stan, gde je navodno nekoliko puta silovana. Pravi horor, kako tvrdi devojčica, tek je počinjao.PROČITAJTE JOŠ - UŽAS U SREMSKOJ KAMENICI: Obljubio desetogodišnju ćerku? - Ona je ispričala da joj nije dao da izađe iz stana i da ju je zaključavao. Takođe je tvrdila da ju je sve vreme silovao i to snimao mobilnim telefonom. Bila je uplakana i izmrcvarena kad su je policajci pronašli. Tvrdila je da joj je pretio i da će je pronaći i ubiti ako pokuša da pobegne i nekom kaže šta se dešavalo u stanu, a pokazivao joj je i pištolj – kaže izvor iz istrage i dodaje da su inspektori pronašli gasni pištolj sa četiri metka za koji D. R. nije imao dozvolu.O slučaju je odmah obavešten Centar za socijalni rad gde je devojčica ponovila tvrdnje.D. R. je je uz krivičnu prijavu saslušan u tužilaštvu. Njemu je određen pritvor od 30 dana zbog nedozvoljenog držanja oružja i municije i obljube deteta.(Telegraf.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS u Srbiji: Policijci upali u kuću zbog jedne stvari, ZANEMELI kada su NJU ZATEKLI U SOBI!

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2018

Nestanak devojčice prijavljen je pre mesec dana!..Policija je uhapsila D.R. iz Starih Banovaca zbog sumnje da je oteo četrnaestogodišnju devojčicu iz hraniteljske porodice i deset dana je držao zatočenu u svojoj kući...Devojčica tvrdi da ju je D.R. sve vreme silovao i to snimao mobilnim telefonom,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.