UŽAS U NOVOM SADU: Pronađeno telo muškarca, pucao sebi u glavu?

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U NOVOM SADU: Pronađeno telo muškarca, pucao sebi u glavu?

U dvorištu jedne vinarije u Grčkoškolskoj ulici u Novom Sadu, u četvrtak je pronađeno telo muškarca sa ranom na glavi, nanete vatrenim oružjem U DVORIŠTU jedne vinarije u Grčkoškolskoj ulici u Novom Sadu, u četvrtak je pronađeno telo muškarca sa ranom na glavi, nanete vatrenim oružjem. Po prvim nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je muškarac starosti 56 godina, verovatno izvršio samoubistvo.Telo je preneto u Institut za sudsku medicinu, gde će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << obudkcijom utvrditi uzrok smrti. Pored tela je, kako saznajemo, pronađen pištolj.Pronađeno telo - Pronađeno telo muškarcaLekarska ekipa Službe hitne pomoći, po rečima dr Ivane Ramović, portparola ove zdravstvene ustanove, zatekla je muškarca starosti 56 godina bez znakova života, i mogli su samo da konstatuju smrt.Policija je obavila uviđaj na licu mesta.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno telo muškarca u Novom Sadu

Izvor: Mondo, 24.Jan.2019

U dvorištu jedne vinarije u Grčkoškolskoj ulici u Novom Sadu, u četvrtak je pronađeno telo muškarca sa ranom na glavi, nanete vatrenim oružjem..Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac..Prema prvim nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je muškarac starosti 56 godina, verovatno izvršio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.