Izvor: Blic, 17.Mar.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U NOVOM SADU Muškarac pao sa jedanaestog sprata i ostao živ

Nepoznati muškarac pao je sa vrha solitera u hodnik zgrade na Bulevaru Jovana Dučića broj 27 na Novom naselju u Novom Sadu, večeras oko 23 sata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac pao sa 11. sprata na Novom naselju, prebačen u Urgentni na reanimaciju

Izvor: Radio 021, 17.Mar.2019

Za sada nepoznati muškarac pao je oko 23 časova sa 11. sprata zgrade na Bulevaru Jovana Dučića 27, na Novom naselju...Kako je za 021 potvrdila portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, lekari su povređenog muškarca zbrinuli na licu mesta i prevezen je u Urgentni centar na reanimaciju...Još...

Nastavak na Radio 021...

SAV UŽAS PADA SA 11. SPRATA Novosađanin se bori za život, telom udarao u GELENDERE pre nego što je završio na dnu hodnika

Izvor: Blic, 17.Mar.2019

Muškarac M. M. (29) koji je sinoć pao sa vrha solitera u hodnik zgrade na Bulevaru Jovana Dučića broj 27 na Novom naselju u Novom Sadu bori se za život.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.