UŽAS U LOZNICI: Pijani mladić došao u bolnicu sa teškim povredama, kada su ga doktori videli odmah su pozvali policiju!

Izvor: Večernje novosti, 07.Jan.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U LOZNICI: Pijani mladić došao u bolnicu sa teškim povredama, kada su ga doktori videli odmah su pozvali policiju!

U Opštu bolnicu u Loznici noćas je primljen sedamnaestogodišnji mladić sa povredama glave i grudi. U Opštu bolnicu u Loznici noćas je primljen sedamnaestogodišnji mladić sa povredama glave i grudi.Tinejdžeru su konstatovane teške telesne povrede, a mladić je u bolnicu došao sam i u stanju vidne alkoholisanosti.Lekarima je ispričao da je, koliko se seća, pao, a osoblje ove ustanove pozvalo je policiju, je došla do saznanja da je mladić povrede zadobio u tuči.Policija intenzivno radi na ovom slučaju.(Pink.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽAS U LOZNICI: Mladić se krvavo proveo u kafiću zbog računa

Izvor: Večernje novosti, 07.Jan.2019

U Opštu bolnicu u Loznici noćas je primljen sedamnaestogodišnji mladić sa povredama glave i grudi U jednom od kafića u Loznici, koji je po stotinak metara udaljen od zgrada gradske uprave, policije, suda, tužilaštva, crkve i OŠ „Anta Bogićević“, sedamnaestogodišnjemLozničanuje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.