UŽAS U ĐURĐEVU: Ubio muškarca, pa presudio sebi

Izvor: Večernje novosti, 08.Avg.2018, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U ĐURĐEVU: Ubio muškarca, pa presudio sebi

Muškarac M.V. sumnjiči se da je ubio M. T. u Đurđevu, a zatim je podigao ruku na sebe U mestu Đurđevo (opština Žabalj), udaljenom 25 kilometara od Novog Sada u sredu uveče oko 20 časova se dogodilo ubistvo a zatim, kako se pretpostavlja, i samoubistvo. Prema nezvaničnim infrmacijama, muškarac M. V. ubio je M. T. (28) vatrenim oružjem a zatim, navodno, presudio sebi.Pročitajte još - Ubio druga u lovu pa presudio sebi Za sada nije poznat motiv ove dvostruke tragedije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽAS U ĐURĐEVU: Ubio muškarca, pa presudio sebi, žrtva kum Goce Tržan (Foto)

Izvor: Večernje novosti, 09.Avg.2018, 00:57

Najverovatnije zbog dugova, Mitar Vuković (66)hicem iz pištolja ubio Maria Trtića (28) U ĐURĐEVU (Opština Žabalj), udaljenom 25 kilometara od Novog Sada, u sredu oko20 časova dogodili su se ubistvo i samoubistvo. U dvorištu porodične kuće, u Ulici Vuka Karadžića, Mitar...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.