UŽAS NA DUNAVU: Iz reke izvučeno telo žene

Izvor: Večernje novosti, 22.Maj.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS NA DUNAVU: Iz reke izvučeno telo žene

Na mesto nesreće odmah je izašla patrola rečne policije koja je prevukla leš žene na obalu, na zemunsku stranu U Dunavu u Zemunu kod Velikog ratnog ostrva u sredu jturo oko 6 sati i 45 minuta uočen je leš žene. Na mesto nesreće odmah je izašla patrola rečne policije koja je prevukla leš žene na obalu, na zemunsku stranu. Utvrđeno je da je u pitanju leš osobe ženskog pola starosti oko 30 godina. Pročitajte još - Pronađen leš na tavanu napuštenog salaša U ovom trenutku nije poznat identitet ženi ni uzrok smrti. Nakon uviđaja telo će biti odneto na obdukciju, gde će biti utvrđen identitet i uzrok smrti žene.(Izvor: pink.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Na Zemunskom keju isplivao leš žene

Izvor: OkRadio.rs, 22.Maj.2019

Beograd -- Patrola rečne policije u Zemunu je iz Dunava izvukla leš žene starosti od oko 30 godina, pjavljaju beogradski mediji. Leš je patrola rečne policije privukla na obalu na zemunsku stranu, kod Lida. Utvrđeno je da se radi o lešu osobe ženskog pola starosti od oko 30 godina.   Još...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.