UŽAS: Bivši zet ga tukao do smrti na kućnom pragu (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Maj.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS: Bivši zet ga tukao do smrti na kućnom pragu (FOTO)

U Kovilju kod Novog Sada, u noći između nedelje i ponedeljka, dogodilo se ubistvo, a policija je, kako nezvanično saznajemo, uhapsila meštanina S.P. (30) pod sumnjom da je usmrtio J.B. (61) U Kovilju kod Novog Sada, u noći između nedelje i ponedeljka, dogodilo se ubistvo, a policija je, kako nezvanično saznajemo, uhapsila meštanina S.P. (30) pod sumnjom da je usmrtio J.B. (61) iz Kovilja. Tragedija se dogodila u Proteletrskoj ulici u Kovilju, u kojoj inače, obojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << žive. Razlog svađe, zasada nije poznat.PROČITAJTE JOŠ: OBDUKCIJA POKAZALA: Svekar ispalio četiri hica u snahu, poslednji metak u glavu bio smrtonosan Sada pokojni J.B., inače bivši tast osumnjičenom S.P. je, kako saznajemo zadobio više udaraca u glavu, a Hitna pomoć je, kada je stigla na mesto tragedije, mogla je samo da konstatuje smrt. Telo nastradalog je preneto u Institut za sudsku medicinu da se utrvrdi uzrok smrti, a policija je uhapsila osumnjičenog.Osumnjičeni S.P.Tragovi krvi na mestu tragedije,foto Lj.P.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ODAVNO JE TREBALO DA BUDE IZA REŠETAKA On je nasmrt pretukao bivšeg tasta, a policiju dočekao sa OSMEHOM NA LICU

Izvor: Blic, 06.Maj.2019

Slavko Plavšić (30) ubio je svog bivšeg tasta Josipa Baranja (61) u Kovilju u Proleterskoj ulici u noći između nedelje i ponedeljka, a ubrzo nakon toga policija ga je uhapsila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.