UPUCAN DARKO LAZIĆ: Pogođen sa dva metka, hitno prevezen u Urgentni centar

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2018, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPUCAN DARKO LAZIĆ: Pogođen sa dva metka, hitno prevezen u Urgentni centar

Lazić je u Umčare došao na privatno veselje, na kom je trebalo i da zapeva. Međutim, nepoznati napadači presreli su pevača i napali ga POPULARNI mladi pevač Darko Lazić ranjen je večeras na svadbi u Umčarima, naselju nedaleko od Beograda. Njega su neidentifikovani napadači sačekali oko 23 časa, pretukli ga, a onda i zapucali.Pročitajte još: Ubijena dvojica izbeglica!On je pogođen sa dva metka, a njegovo zdravstveno stanje još uvek nije poznato. Sa vidljivim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << povredama, Lazić je hitno prevezen u bolnicu gde mu se još uvek ukazuje lekarka pomoć.Darko je u Umčare došao na privatno veselje, na kom je trebalo i da zapeva. Međutim, nepoznati napadači presreli su Lazića i napali ga, kao i njegovog vozača, koji je takođe pretrpeo povrede.(Pink.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUZAVAC U DARKA LAZIĆA: Ispaljena i dva metka, pevač hitno prevezen na VMA

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2018

Prema saznanjima "Novosti" u MUP, posle incidenta sa suzavcem, jedna osoba usmerila je pištolj u pravcu Miljana Vračevića, koji je odgurnuo oružje, koje je prema Lazićevoj izjavi, ispalilo dva metka FOLK pevač Darko Lazić povređen je u sredu uveče oko 22.45 časova na privatnom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.